Ficat de porc fiert in vin

de alilianaa in Porc, 15 Oct 2013 | 8797 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g ficat porc
  • sare, piper dupa gust
  • 50 ml ulei
  • 300 ml vin alb demisec
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc fiert in vin:

Ficatul se spala, se portioneaza. Se pune la scurs. Se da cu sare si piper. Se pune uleiul la incins. Cand este gata se adauga ficatul. Se pune un capac  si lasam ficatul in ulei incins pana se rumeneste putin pe toate partile.  Dupa care, punem vinul. Il lasam sa fiarba la foc domol pana scade acesta si ramane partea uleioasa. Incercam daca ficatul este patruns. Se mai poate adauga vin in cazul in care scade si nu este facut ficatul. Se scoate pe servetele intr-un bol. 

Se serveste cald cu mujdei de usturoi si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc fiert in vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc prajit