Fettuccine cu legume

de Dea_Dea in Paste, 16 Sep 2013 | 5534 vizualizari

 

Am vrut sa fac ceva mai usor pentru cina:)

 

INGREDIENTE

  • 100 gr paste
  • o lingura ulei
  • o ceapa
  • un ardei kapia
  • un morcov
  • jumatate de telina
  • jumatate de varza mica
  • o lingurita de sos de soia
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fettuccine cu legume:

Pastele se pun la fiert cu apa si sare. Se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

Ardeiul, morcovul, ceapa,telina se taie fideluta. Varza se toaca.

Se pun in wok cu ulei si se calesc 2 min. Se pune capacul si se lasa la fiert 10 min.Se condimenteaza cu sare, piper, bucuioc si oregano.
Se adauga pastele si se amesteca.

TIPS-URI

1

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fettuccine cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Serpentelli cu legume si cascaval