Fegato alla venetiana - ficat venetian

de mihaelar63 in Ficat, 25 Ian 2016 | 5821 vizualizari

COMENTARII (39)

mihaelar63 1

26.01.2016, 10:43

Multumesc Cristina

mihaelar63 1

26.01.2016, 10:43

Lau

mihaelar63 1

26.01.2016, 10:44

Ksenya nu mi-e frica mie de mancare ))

Gherca Daniela 1

26.01.2016, 12:50

Rocsi 1

27.01.2016, 21:05

mihaelar63 1

27.01.2016, 23:23

Daniela

mihaelar63 1

27.01.2016, 23:24

Rocsi,multumesc

AlexTeacher 1

28.01.2016, 01:13

Eu n-o complic (si stiu reteta de la o mamica Italianca, ce-avea fata la mine-n clasa).
Scurt si la obiect: ficat de vitel, cubulete de praz dulcege asa (sau ceapa alba - cipolle bianche), unt, ulei de masline cat mai calitativ, sare, piper si mamaliga din malai alb facuta apoi pe gratar. Poze nu mai am mai Mihaela c-au trecut o sumedenie de ani de-atunci

AlexTeacher 1

28.01.2016, 01:14

Iarta-ma ca n-am raspuns, n-am vazut notificarea

mihaelar63 1

28.01.2016, 01:40

Cu praz cred ca este si mai gustos . Inseamna ca nu am fost ... prea pe departe .
Garnitura eu nu am mai facut din motive bine intemeiate . Le inlocuiesc cu salate .
Ce-mi place mie cand exista ocazia sa aflii retete interesante direct de la sursa

Multumesc pentru raspuns

miki_a 1

28.01.2016, 12:32

Ce sa mai zic si eu!?! Cred ca e minunat! Si chiar imi place ca optezi pentru salate (si mai putine garnituri)!

mihaelar63 1

29.01.2016, 09:54

Ela ,, siluet'' te invata

Zamfira 1

02.02.2016, 11:52

mihaelar63 1

03.02.2016, 13:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei la cuptor