Fasole verde cu usturoi sau Pastai "aite"

de lili in Mancaruri de post, 28 Iul 2010 | 9133 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde
  • 3-4 catei de usturoi
  • 100 ml ulei, sare, vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu usturoi sau Pastai "aite":

Se curata si se taie bucatele fasolea, se opareste cu apa fierbinte si apoi se pune la fiert cu sare, vegeta si o ceapa. Se inabusa in ulei putin usturoi , apoi se adauga fasolea fiarta.
 Se opreste focul si se adauga daca mai e nevoie putina sare.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu usturoi sau Pastai "aite"" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

nadina73 1

29.07.2010, 01:53

e super pt zilel de post mai fac si eu dar cu fasole verde,galbenu aici nu gasesc5 furuc

lili 1

29.07.2010, 18:31

auleu!!!din graba am uitat sa il trec...multumesc de atentionare...

diaconta 1

25.08.2010, 22:13

Cand eram in vacanta la bunica la Dej,o puneam sa-mi faca aproape in fiecare zi se tot intreba cand o sa ma satur de ele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta