Fasole verde cu usturoi

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2013 | 4085 vizualizari

 

Va plac legumele sotate cu mult usturoi?? mie da mult si acum va prezint una din retete,

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie cu fasole verde de 800 g (conserva)
  • 4 linguri cu ulei de masline
  • 5 graunti de usturoi pisat cu sare
  • 2 rosii nu prea mari
  • 2 linguri cu seminte de dovleac pisate (nu prea maruntite)
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita cu tabasco(sos de ardei f.iute)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu usturoi:

Fasolea se scoate intr-o sita si se trece sub jet de apa.Tigaia se pune la incins,se adauga uleiul apoi usturoiul care se lasa putin la prajit. Se adauga fasolea si se amesteca totul bine apoi se pune sare, piper urmand apoi rosiile pe care le taiem cuburi. Se mai amesteca 1-2 minute se adauga tabasco si la sfarsit semintele de dovleac.

Este o garnitura la ce doriti voi sau cum am mancat eu o masa de pranz fara carne.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv cu dovlecei si telemea