Fasole verde cu usturoi

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2013 | 3803 vizualizari

 

Va plac legumele sotate cu mult usturoi?? mie da mult si acum va prezint una din retete,

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie cu fasole verde de 800 g (conserva)
  • 4 linguri cu ulei de masline
  • 5 graunti de usturoi pisat cu sare
  • 2 rosii nu prea mari
  • 2 linguri cu seminte de dovleac pisate (nu prea maruntite)
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita cu tabasco(sos de ardei f.iute)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu usturoi:

Fasolea se scoate intr-o sita si se trece sub jet de apa.Tigaia se pune la incins,se adauga uleiul apoi usturoiul care se lasa putin la prajit. Se adauga fasolea si se amesteca totul bine apoi se pune sare, piper urmand apoi rosiile pe care le taiem cuburi. Se mai amesteca 1-2 minute se adauga tabasco si la sfarsit semintele de dovleac.

Este o garnitura la ce doriti voi sau cum am mancat eu o masa de pranz fara carne.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in halat de branza si cartofi