Fasole verde cu cotlet de porc

de Dea_Dea in Porc, 8 Apr 2013 | 3443 vizualizari

 

Iamii!!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de fasole verde(am avut la congelator 300-400gr)
  • 200 gr cotlet de porc
  • 3 fire usturoi verde
  • 1 lingura pasta de rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu cotlet de porc:

Fasolea se lasa la dezghetat intr-o strecuratoare.

Apoi se pune intr-o cratita si se adauga, usturoiul tocat, cotletul de porc taiat fasii si se adauga apa cat se le acopere. Cand da in clocot se adauga bulionul se condimenteaza cu sare, piper si patrunjel si se lasa sa fiarba pana scade (30min)

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (28)

Anett 1

08.04.2013, 21:50

super!

Bunica 1

08.04.2013, 23:09

Aliana ia fasolea , Cleme coasta........s-a terminat mancarea

Dea_Dea 1

08.04.2013, 23:16

Noo bun ca nu mai este , maine mai fac o portie daca doriti
Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole teci cu carne de porc