Rulouri de porc umplute cu legume

de dakris in Porc, 19 Feb 2012 | 9854 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa porc
  • 6 felii pastrama de porc
  • 100 g cascaval
  • 1/2 ardei capia rosu
  • 1 morcov subtire
  • 3-4 linguri de mazare
  • 4-5 catei usturoi
  • ulei
  • cimbru, busuioc, oregano, piper, sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de porc umplute cu legume:

Pulpa de porc am taiat-o felii subtiri si am batut-o cu ciocanul pt snitele. Dupa ce am condimentat feliile de carne cu sare, piper si cimbru am asezat pe ele cascaval ras, cate o felie de pastrama de porc, cubulete de morcov si ardei si mazare peste care am adaugat din nou cascaval ras. Am rulat si am legat cu ata.

Am introdus rulourile impreuna cu 6 cartofi intr-o punga magica. Am adaugat cateii de usturoi, cateva linguri de ulei, sare, oregano si busuioc si am dat totul la cuptor pentru cca 1 ora la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc umplute cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mirela0911 1

19.02.2012, 21:15

Mmmmmmm, frumos si bun!

gaby_gabytza 1

20.02.2012, 08:45

place place place

dakris 1

09.03.2012, 14:46

Va multumesc, Mirela si Gabitza!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de porc la cuptor