Fasole verde cu ciuperci la cuptor

de Tabita _ in Mancaruri de legume, 18 Mai 2020 | 2361 vizualizari

 

O mancare savuroasa cu minim de efort.

 

INGREDIENTE

  • 650 g fasole verde
  • 1 conserva ciuperci 400 g
  • 1 capatana mica usturoi
  • ierburi de provence
  • rozmarin
  • piper
  • sare
  • 100 ml ulei
  • 150 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu ciuperci la cuptor:

Intr-o tava am asezat fasolea verde si ciupercile.
Am pisat usturoiul.
L-am pus intr-un bol.
Am adaugat ulei si apa.
Apoi am adaugat condimentele.
Am amestecat bine si am turnat in tava peste legume.
Am acoperit cu folie de aluminiu si am introdus tava la cuptorul incins in prealabil la 180°C.
Am lasat in jur de 40 de minute, apoi am scos folia de aluminiu si am mai lasat in jur de 15 minute.

TIPS-URI

1

Se condimenteaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Legume soté la tigaie