Fasole teci

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 28 Mar 2010 | 6695 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata carne de porc
  • fasole teci- la borcan sau congelata
  • un morcov
  • 2 cepe
  • telina
  • 2 linguri de faina
  • bulion
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole teci:

se prajeste carnea!

fasolea teci se fierbe cu zarzavatul-morcov,ceapa, telina si se tine la fiert pana intra putin unghia in ea!

intr-o farfurie se pun 2 lg de faina,si se lasa deoparte!

se rad  cepele prin razatoarea mare,se calesc in ulei,si se adauga faina dizolvata si putin bulion!

peste tot rentasul se adauga zeama de la fasolea fiarta si se pune si carnea prajita (nu pui toata apa,sa nu iasa ciorba),si fasolea,sare si se lasa la cuptor pana se ingroasa putin

cand e gata se mai lasa putin sa se raceasca si se pune verdeata!marar si patrunjel!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole teci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu amestec de carne si legume fara faina, paine sau pesmet