Burta de porc la cuptor

de marieta in Porc, 7 Dec 2010 | 14640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.200gr de burta de porc
  • 1.500gr cartofi,
  • sare ,
  • piper,
  • putina boia ,
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burta de porc la cuptor:

burta se taie felii, cartofii se curata si se taie dupa preferinta. Intr-o tava ce merge la cuptor se aseaza cartofii stropiti cu ulei , sare, piper si boia. Se amesteca putin si deasupra se aseaza carnea se da si ea cu sare, piper si boia, apoi se da la cuptor pana cartofii sunt facuti sub carne, iar carnea este rumenita usor.

Se servesc cu o salata de sezon sau muraturi!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Burta de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

kamy 1

07.12.2010, 12:32

bun 5f si eu fac mult burta la gratar

giuliana 1

07.12.2010, 19:02

marieta 1

07.12.2010, 23:31

multumesc la toata lumea!!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Hutspot (tocanita olandeza) cu fasole alba si carne de porc