Fasole scazuta

de Micutza Luana in Mancaruri cu carne, 6 Mai 2015 | 3464 vizualizari

 

Un pranz consistent!

 

INGREDIENTE

  • un castronel de fasole
  • apa
  • 2 foi dafin
  • sare
  • piper
  • delicat de legume
  • o bucata de carne afumata (eu am avut un ciolan)
  • sos de rosii
  • o ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta:

Fasolea se lasa la inmuiat in apa cu o seara inainte .

Se da intr-un fiert si se arunca apa .

Ceapa se caleste cu carnea pana prinde un pic de culoare.

Se adauga sosul de rosii apoi fasolea .

In timpul fierberii adaugam foile de dafin , sarea piper dupa gust si la sfarsit usturoiul tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

2

si mamaliga cui ii place

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Carne de pasare in sos de smantana