Chiftele cu susan

de Lau in Mancaruri cu carne, 19 Apr 2020 | 8055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Chiftele
  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 linguri pesmet
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 lingura seminte de susan
  • 1 varf cutit ghimbir pudra
  • 3 catei usturoi
  • patrunjel uscat
  • Pentru tavalit
  • 2 oua
  • 200 g susan
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu susan:

Intr-un bol amestecam carnea cu ou, pesmet, condimente dupa gust si dam la rece 30 min.

Cu mainele umede, formam chiftelutele, le asezam pe un tocator.

Batem ouale cu un praf de sare.

In alt bol adaugam susanul.

Incalzim uleiul intr-o tigaie mai adanca. (eu am folosit friteuza)

Tavalim chiftlele prin ou, apoi prin semintele de susan.

Le prajim cca 6 min pe ambele parti.

Le scoatem pe un servetel de bucatarie, repetam pana ce terminam.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu vinete in sos de rosii