Fasole prajita

de Anett in Mancaruri de legume, 14 Oct 2015 | 4642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g fasole
  • 1 ceapa
  • ulei
  • oregano, sare, piper
  • 1 cana pasta de tomate
  • ardei chili
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole prajita:

Punem fasolea cu o zi inainte de preparare in apa. A doua zi scurgem si fierbem.

Maruntim ceapa si calim in ulei, adaugam apoi fasolea si ardeiul. Prajim pentru cateva minute apoi adaugam pasta de tomate si condimentele.

Lasam cateva minute sa fiarba cu un capac deasupra.

Eu am servit pe paine prajita, cu un ou si putin sunculita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole prajita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]