Mâncare de cartofi cu cârnaţi olteneşti

de Dana_Retetegg in Mancaruri de legume, 22 Mar 2011 | 8154 vizualizari

 

Cea mai simpla mancare dupa parerea mea este cea de cartofi. Zic simpla, fiindca se face repede, cu ingrediente putine si la indemana oricui.

E perfecta si in post, daca nu puneti carnati sau alt fel de carnita in ea.

 

INGREDIENTE

  • 3 carnati oltenesti (taiati bucati medii),
  • 10 cartofi,
  • 2 cepe,
  • 5 linguri rosii in bulion,
  • sare,
  • piper,
  • boia dulce,
  • patrunjel.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mâncare de cartofi cu cârnaţi olteneşti:

Am tocat ceapa si am calit-o impreuna cu boiaua si putin piper. Am adaugat apoi carnaciorii, cartofii taiati bucati mari si 2 cani cu apa.

Dupa ce a scazut apa am adaugat rosiile in bulion si am potrivit de sare.

Am mai lasat 10 minute sa fiarba, am adaugat patrunjelul si am oprit focul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de cartofi cu cârnaţi olteneşti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sote de mazare cu broccoli si sos tomat