Fasole prajita

de andreea_angelo in Mancaruri de post, 5 Dec 2012 | 7240 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole
  • o ceapa
  • un morcov
  • o rosie
  • marar
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole prajita:

Fasolea se pune la inmuiat in apa calduta inainte de a o pune la fiert, asa nu mai trebui sa fiarba prea mult. Cand s-au umflat boabele de fasole se pun la fiert. Legumele se toaca marunt, apoi pe rand le punem la prajit. Calim ceapa, urmeaza morcovul dat pe razatoare si rosia facuta cubulete. Inainte de a pune fasolea fiarta peste legume, adaugam putin suc de rosii sau bulion si punem fasolea, mai adaugam un pahar cu apa, adaugam si mararul si mai lasam cateva minunte la fiert, sare si piper dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole prajita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

adry88 1

06.12.2012, 09:21

tare buna

Sim0na 1

06.12.2012, 09:27

place fasolica! din pacate organismul meu n-o mai suporta

andreea_angelo 1

06.12.2012, 09:43

pacat Simo,ca e tare buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole (de post)