Fasole pastai cu maioneza

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2014 | 6174 vizualizari

 

Un aperitiv gustos pe placul familiei mele .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg . fasole pastai
  • o capatana usturoi
  • 2 galbenusuri
  • ulei
  • frunze de telina si patrunjel
  • sare
  • piper
  • 100 gr. smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu maioneza:

Se spala fasolea , se curata si se rupe marunt .

Se pune apa la fiert .

Cand apa fierbe se pun pastaile la fiert  pentru aproximativ 40 de minute.

Se verifica daca au fiert pastaile , se strecoara  si se lasa la racit .

Facem maioneza  , amestecam cu smantana si verdeata taiata marunt .

Condimentam cu sare si piper macinat dupa gust  pastaile si le amestecam cu maioneza  .

Curatam usturoiul si il pisam , punem peste fasolea  si amestecam .

Este tare gustoasa  , va doresc pofta buna !!!

TIPS-URI

1

acest tip de fasole mai subtire este indicata pentru acest aperitiv

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole galbena cu maioneza