Fasole galbena scazuta la tigaie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 6 Mai 2018 | 11566 vizualizari

 

o delicioasa mancarica de post

 

INGREDIENTE

  • 750 gr fasole galbena congelata
  • 1 ardei kapia rosu
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 ceapa mica
  • 2 rosii foarte coapte
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • frunze proaspete de telina si patrunjel
  • 1 lingurita sos de soia
  • sare si piper macinat dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena scazuta la tigaie:

Curatam ceapa si ardeiul, le spalam si le taiem in bucatele potrivite.

Punem in tigaie 3 linguri ulei de floarea soarelui, adaugam legumele tocate si 1 lingurita bobite de mustar, lasam sa se soteze legumele aproximativ 5 minute la foc mic spre mediu.

Adaugam apoi rosiile taiate bucatele, amestecam.

Punem fasolea decongelata, presaram putin sos de soia, acoperim tigaia cu un capac pentru 15 minute.

Potrivim cu sare si piper macinat dupa gust, apoi adaugam verdeata proaspat tocata.

Oprim focul, mai lasam in jur de 5 minute tigaia acoperita sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena scazuta la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

miki_a 1

07.05.2018, 17:12

Chiar delicioasă!

mihaelar63 1

07.05.2018, 19:06

Bravo !!! Boabele de mustar fac diferenta

Rocsi 1

07.05.2018, 20:13

Foarte buna aceasta reteta. Tare imi place!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post cu praz si soia "Inedit"