Fasole galbena scazuta la tigaie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 6 Mai 2018 | 12507 vizualizari

 

o delicioasa mancarica de post

 

INGREDIENTE

  • 750 gr fasole galbena congelata
  • 1 ardei kapia rosu
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 ceapa mica
  • 2 rosii foarte coapte
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • frunze proaspete de telina si patrunjel
  • 1 lingurita sos de soia
  • sare si piper macinat dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena scazuta la tigaie:

Curatam ceapa si ardeiul, le spalam si le taiem in bucatele potrivite.

Punem in tigaie 3 linguri ulei de floarea soarelui, adaugam legumele tocate si 1 lingurita bobite de mustar, lasam sa se soteze legumele aproximativ 5 minute la foc mic spre mediu.

Adaugam apoi rosiile taiate bucatele, amestecam.

Punem fasolea decongelata, presaram putin sos de soia, acoperim tigaia cu un capac pentru 15 minute.

Potrivim cu sare si piper macinat dupa gust, apoi adaugam verdeata proaspat tocata.

Oprim focul, mai lasam in jur de 5 minute tigaia acoperita sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena scazuta la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu varza acra si orez