Fasole galbena scazuta la tigaie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 6 Mai 2018 | 11922 vizualizari

 

o delicioasa mancarica de post

 

INGREDIENTE

  • 750 gr fasole galbena congelata
  • 1 ardei kapia rosu
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 ceapa mica
  • 2 rosii foarte coapte
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • frunze proaspete de telina si patrunjel
  • 1 lingurita sos de soia
  • sare si piper macinat dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena scazuta la tigaie:

Curatam ceapa si ardeiul, le spalam si le taiem in bucatele potrivite.

Punem in tigaie 3 linguri ulei de floarea soarelui, adaugam legumele tocate si 1 lingurita bobite de mustar, lasam sa se soteze legumele aproximativ 5 minute la foc mic spre mediu.

Adaugam apoi rosiile taiate bucatele, amestecam.

Punem fasolea decongelata, presaram putin sos de soia, acoperim tigaia cu un capac pentru 15 minute.

Potrivim cu sare si piper macinat dupa gust, apoi adaugam verdeata proaspat tocata.

Oprim focul, mai lasam in jur de 5 minute tigaia acoperita sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena scazuta la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole rosie batuta