Fasole galbena cu carne de porc

de Dya Daniela Andrei in Porc, 20 Aug 2015 | 13037 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole galbena (pastai rotunde)
  • 2 bucati de fleica/pulpa de porc
  • un morcov
  • 3-4 cartofi potriviti
  • un ardei capia rosu
  • cateva cepe albe
  • 3-4 catei de usturoi
  • rosioare de gradina
  • sare dupa gust
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 litru supa de carne/legume
  • cateva frunzulite de busuioc proaspat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena cu carne de porc:

Taiem carnea in cuburi mici si o rumenim usor in cateva linguri cu ulei.

Adaugam legumele tocate marunt (ceapa, ardeiul capia, morcovul si usturoiul), le calim aproximativ 10 minute, dupa care adaugam supa de carne/legume.

Cand incepe sa fiarba, adaugam pastaile, rosioarele si cartofii taiati cuburi.

Continuam fierberea pana ce pastaile sunt bine patrunse.

Potrivim de gust cu sare si coloram cu suc de rosii.

Cand ajunge la consistenta dorita (cu zeama sau scazut), oprim focul si presaram busuiocul proaspat tocat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Busuiocul se poate inlocui cu cateva fire de marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]