Fasole cu masline

de mamaieelena in Mancaruri de post, 5 Aug 2012 | 3192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole galbena
  • 100g masline in saramura
  • 100ml rosii in bulion si busuioc
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ceapa medie
  • 3 linguri ulei
  • 2 lingurite cu amidon alimentar din cartofi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu masline:

Fasolea se curata si se spala cu apa rece.Se pune intr-o oala fasolea si apa cat sa o acopere si se pune la fiert.Cand este aproape fiarta se adauga ceapa,uleiul si maslinele spalate.Amidonul se dizolva in apa rece si se adauga in fasole la fel si rosiile apoi potrivim de sare si piper usturoiul tocat marunt la fel si patrunjelul se vor adauga peste fasole.

Pofta buna!

se poate servi ca o mancare de post dar si ca garnitura cum a mancat sotul alaturi de snitele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

gaby_gabytza 1

07.08.2012, 16:07

sabiradu 1

11.08.2012, 19:23

Ce mult imi plac ambele ................. arata delicios .Nu am incercat combinatia pana acum dar imi imaginez ca e o bunatate

jolygina 1

16.08.2012, 00:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta