Fasole cu ciolan afumat

de Rocsi in Mancaruri cu carne, 14 Iun 2010 | 5333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat
  • 2 cani fasole alba
  • jumatate ardei rosu
  • jumatate ardei galben
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta de tomate
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan afumat:

Fasolele se spala bine in multe ape.

cu o seara inainte se pun fasolele  la inmuiat, in apa calda ,pentru ca a doua zi sa nu mai fie necesar sa le fierbem prea mult.

intr-o oala se pune pe trei sferturi apa.

ciolanul se spala putin daca este prea afumat ,se pune in oala in care ati pus apa si il puneti pe aragaz la fiert.

lasati sa fiarba putin mai bine de jumatate.

intre timp pregatiti legumele.

ardeiul rosu si galben se taie patratele.

ceapa se curata,se spala si se toaca.

morcovul se curata,se spala si se taie rondele.

dupa ce ciolanul a fiert mai bine de jumatate se adauga fasolele inmuiate.

le lasati sa fiarba cam 15 min apoi adaugati si legumele.

cand e aproape gata fiarta mancarea de fasole cu ciolan,se adauga pasta de tomate si se condimenteaza cu piper si vegeta.

mai fierbeti cam 10 min si inchideti aragazul.

serviti alaturi de o muratura sau o ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Sylvia 1

15.06.2010, 15:25

Una din retetele mele preferate

nadina73 1

15.06.2010, 17:15

sper ca nu a papat ela ca pe e o doare fiereasuper bun 5 furcu

Rocsi 1

15.06.2010, 17:44

si mie imi place sylvia dar numai fasolea ...eu la capitolul afumaturi stau mai greu nu prea imi permite organismul...sigur ti-a pastrat si tie ela...multumesc fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi la ceaun