Fasole batuta

de adry88 in Mancaruri de post, 17 Dec 2013 | 4712 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 3 cepe mari
  • 1 capatana usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea o alegem,o punem in apa cateva ore,

Spalam bine fasolea si o punem la fiert in apa cu sare (schimband apa de 2-3 ori)

Cand este fiarta, o scurgem de apa si o pisam cu blenderul, adaugam 1/2 din usturoiul pisat

Intre timp curatam ceapa si o tocam

Intr-o tigaie adaugam uleiul si  calim ceapa,adaugam  boiaua de ardei si pasta de tomate,amestecam si lasam sa se caleasca putin impreuna,la final adaugam usturoiul pisat si mai lasam pe foc cca 1 min

Adaugam in farfurie fasolea si deasupra ceapa calita

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de orez prefiert