Dovlecel copt la cuptor

de bahna_violeta in Mancaruri de post, 4 Noi 2012 | 4034 vizualizari

 

Am folosit un dovlecel din acela alb.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • scortisoara
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel copt la cuptor:

Spalam si curatam dovlecelul de miez,il taiem si-l punem in tava, asezonam cu zahar si scortisoara si lasam la cuptor pana se coce bine,nu masi stiu cat exact l-am lasat la cuptor:d....il puteti servi asa sau pasat pentru o placinta cu dovlecel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel copt la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Criss 1

06.11.2012, 13:31

E singurul mod in care manac dovleacul. Altfel nu-mi place nici in placinte nici in prajituri.

RoXx 1

06.11.2012, 16:15

bunatatea copilariei mele excelent

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 10:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovleac