Fasole batuta

de Simymy in Mancaruri de post, 15 Oct 2010 | 5400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300gr. fasole rosie fiarta
  • boia de ardei dulce
  • 2 cepe mari
  • 3 catei de usturoi
  • ulei pt. calit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea fiarta si usturoiul se mixeaza pana devine pasta,si se pune din apa in care a fiert putin cate putin pt. a nu fi prea uscata.

Se aseaza pasta de fasole intr-un castron si se fac niste riduri(asa le zic eu)cu furculita.

Intr-o tigaie se pune putin ulei,se taie ceapa julien(fideluta) si se caleste la foc potrivit.Se adauga sare dupa gust si boiaua,si se imprastie peste pasta de fasole din castron.

TIPS-URI

1

In mod normal se face din fasole alba,dar eu o prefer pe cea rosie

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta