Farfale cu biscuiti, nuca si stafide

de MotanLaOale in Farfalle, 23 Oct 2020 | 3783 vizualizari

 

Tot ramasite de la galusti unde am facut in disperare.

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste Farfalle
  • 100 g biscuiti
  • 30 g unt
  • 50 g zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 3 linguri ulei
  • 100 g nuca macinata
  • 50 g stafide
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfale cu biscuiti, nuca si stafide:

Biscuitii se sfarama la robot pana ajung la consistenta pesmetului.

Biscuitii sfaramati se rumenesc cu 30 g de unt pana devine auriu si se lasa la racit.  

Cand este rece se amesteca cu zaharul, scortisoara si nuca macinata.  

Stafidele se pun la inmuiat in rom pentru 30 minute.  

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.  

Se trec pe sub jet de apa rece si se scurg.  

Intr-o cratita se pun 3 linguri de ulei si se incinge.  

Se pun pastele in uleiul incins si se amesteca de cateva ori.  

Se pune amestecul de biscuiti rumeniti cu nuca si se amesteca de cateva ori pe foc.  

Se da deoparte, se amesteca bine si sunt gata.  

La servire se poate presara cu zahar tos.  

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfale cu biscuiti, nuca si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptor