Fajitas

de Doralinda in Vita, 25 Oct 2012 | 18246 vizualizari

 

Imi place foarte mult bucataria mexicana, si ptr cei care nu au probleme cu stomacul sau le place foarte picant, o recomand!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne vita ( o carne moale care nu are nevoie de gatit mult)
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa mare
  • condimente ptr mancare mexicana ( la noi se gaseste in magazine sau raioane speciale internationale)
  • 2 rosii
  • foarte putin tabasco
  • 4 lipii
  • putin ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fajitas:

Taiem pe lung ardeii si carnea (felii subtiri), si ceapa o taiem felii; intr-o cratita (cum sunt cele ptr gratar) punem putin ulei si ingredientele de mai sus pana se rumenesc bine si iese apa din ele, cca 15 minute, apoi turnam condimentele speciale si lasam la foc moale in jur de 10 min.

Taiem rosiile in cubulete mici, adaugam foarte putin ulei si sare, si foarte putin tabasco!

Incalzim lipiile la microunde.......Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fajitas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Doralinda 1

26.10.2012, 18:29

Nusi, e foarte buna daca iti place picant!

Doralinda 1

26.10.2012, 18:30

Ruxy, mersi, voi incerca si varianta veggie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fajitas cu carne si ghiveci de legume