Escalop de pui

de marinicayou10 in Pui, 6 Feb 2012 | 14172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de ciuperci intregi sau proaspete
  • 200 gr de kaizer
  • 2 pulpe de pui mari sau un piept de pui
  • un borcan de smantana mare
  • cateva fire de marar
  • 4-5 fire de usturoi verde sau 3 catei
  • piper
  • sare dupa gust
  • putin ulei
  • 2 linguri de faina
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de pui:

Se pune carnea de pui taiata bucatele intr-o cratita cu putin ulei pe foc. Dupa ce s-a inabusit putin se adauga kaizerul, se mai lasa putin si se adauga ciupercile si o ceasca de apa. Se lasa sa fiarba bine toate. Cand sunt aproape gata se adauga usturoiul taiat marunt, sare, piper dupa gust.

Separat intr-un castron se pune toata smantana si cele 2 linguri de faina si se amesteca bine cu un tel pana devine omogena. Dupa ce mancarica a mai scazut putin se da de pe foc si se pune toata smantana si se amesteca bine. Se mai pune 5 minute pe foc sa fiarba faina.

Se serveste calda cu o salata de varza acra sau dulce sau merge foarte bine cu muraturi :D Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

marinicayou10 1

07.02.2012, 12:29

Incearca Rocsi o sa iti placa ...asa am zis si eu prima data

marinicayou10 1

07.02.2012, 12:30

Foarte bun

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 09:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop voievodal cu pui