Eclere rotunde :)

de AnyCostescu in Prajituri, 24 Noi 2012 | 8449 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 500 ml apa
  • 250 ml ulei
  • 7 oua
  • un varf de cutit de sare
  • 2 budinci dr oetker de vanilie
  • 1 litru lapte
  • 300 gr zahar
  • 500 gr frisca hulala
  • zahar pudra
Portii: 28
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere rotunde :):

Cojile se prepara astfel:se fierbe apa cu uleiul si sarea,cand fierbe adaugam faina toata odata si amestecam

Se lasa la racit si dupa ce se raceste se adauga ouale unul cate unul...niciodata nu se adauga toate odata pt ca se inmoaie aluatul

Se pune aluatul intr-un pos si se pun forme in tava

Se coace la foc potrivit pana se rumenesc

Dupa ce se racesc se taie in jumatati

Intre timp se prepara budincilie cum scrie pe plic. e nevoie de 1litru lapte si 150gr zahar

Se bate si frisca hulala cu 150 gr zahar

Se umplu cojile mai intai cu budinca si apoi cu frisca

Ca decor eu am folosit zahar pudra si un "mot" de frisca

Din aceste ingrediente mi-au iesit 28 portii potrivite

Spor la treaba 

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere rotunde :)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Eclere cu visine si crema de lamaie