Eclere cu crema de prajituri cu ciocolata,trufe si rom

de mihaelaM in Prajituri, 15 Mar 2011 | 9344 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500ml apa
  • 250g margarina delma pt prajituri
  • 1lingura zahar
  • 2cani faina
  • 5oua
  • un praf sare
  • 1plic crema pt prajituri cu ciocolata,trufe si rom
  • 2linguri cacao
  • 100ml lapte
  • 100gr zahar  
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere cu crema de prajituri cu ciocolata,trufe si rom:

se pune apa intr-un vas(mai sigur un ceaun)peste care se adauga margarina (200gr) si se lasa sa se topeasca, dupa care adaugam zaharul si sarea. Se amesteca bine pana se topeste. Dupa ce s-a topit zaharul dam la o parte de pe foc si punem deodata faina si amestecam energic. Dupa ce se amesteca bine (sa nu se lipesca de vas) se lasa sa se raceasca. Cand s-a racit adaugam ouale unul cate unul, dar amestecand bine dupa fiecare in parte.

Crema:scrie pe plic cum se prepara

Glazura:Se pune laptele,margarina(50gr),zaharul si cacao,se lasa la fiert aprox 10-15min,sa se ingroase putin.Apoi le introduce-ti pe rand in glazura.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere cu crema de prajituri cu ciocolata,trufe si rom" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu visine, ciocolata alba si crema mascarpone