Eclere

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 28 Feb 2010 | 5850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani apa
  • 1 cana ulei
  • 8 oua
  • putina sare
  • 2 si 1/2 cani faina
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere:

Le pui toate la fiert intr-o tigaie sau ceaun si cand incepe sa fiarba torni dintr-o data FAINA 2 CANI JUMATE amestecand bine pana se omogenizeaza bine apoi dai la rece

Lasi sa se raceasca bine cel putin 2 ore
Compozitia o iei si incepi sa pui pe rand cate 1 ou si tot amesteci pana ajungi la 7 SAU 8 OUA(in fuctie de cat de mari sunt ouale).Amesteci cu o lingura de lemn.Nu trebuie sa fie tare moale compozitia.
Apoi incinzi cuptorul la 225grade
Tai varful la o punga si pui compozitie in ea si apoi faci forme drepte in tava circa 9 bucati sa fie in tava nu mai multe ca se lipesc

Dupa ce sunt rumenite un pic le scoateti....si cand se racesc le taieti pe jumate si le umpleti cu crema de vanilie sau budinca
Dupa ce le umpleti de le da-ti prin ciocolata...ciocolata FINETI sau alta care doriti...o incalziti putin la microunde sa fie mai omogema si le dati cu o perie pe care o inmuiati in ciocolata sau le bagati in ciocolata cu mana....

Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu visine din dulceata