Duo creme de capsuni si branza de vaci

de costi7hector in Dulciuri, 14 Mai 2018 | 2047 vizualizari

 

 
 
 
 

 

INGREDIENTE

  • 600 g branza de vaci
  • 300 g capsuni
  • 140 g zahar brun
  • 130 g seminte de dovleac
  • 4 oua de ciocolata
  • frunze de menta
  • esenta de trandafir optional
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Duo creme de capsuni si branza de vaci:

Prima crema: Se spala capsunile si se indeparteaza coditele apoi se blendeaza si se amesteca cu 300 g de branza de vaci si jumatate din cantitatea de zahar.

A doua crema: Se amesteca restul de branza de vaci cu restul de zahar, cu semintele si cu esenta de trandafir.

Se serveste in pahare cu picior. Se monteaza astfel: Se toarna intr-un pahar 1/4 din cantitatea de crema de branza cu capsuni. Se umplu 4 jumatati de ou de ciocolata cu 1/2 din cantitatea de crema de branza cu seminte, se aseza peste crema de capsuni apoi se adauga inca o 1/4 din cantitatea de crema de capsuni, se asezoneaza cu frunzulite de menta si se monteaza si celalalt pahar. Se serveste cu placere!

Daca ti-a placut reteta noastra "Duo creme de capsuni si branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

kytz 1

16.05.2018, 05:03

Un desert bun!

dantes 1

16.05.2018, 08:23

Delicios!

-Licurici- 1

16.05.2018, 08:38

Foarte bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de cocos si de ciocolata