Dulceata de visine

de Angelina_Elena in Dulciuri, 22 Iun 2013 | 4189 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg visine fara samburi
  • 4,5 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Spalam visinele, scoatem samburii si le punem intr-o oala mai mare.

Punem zaharul peste ele, amestecam si le lasam 3 ore pana lasa zeama sau pana a doua zi.

Le punem apoi la fiert pe ochiul de la aragaz.

Fierbem dulceata de visine pana cand zeama lasata se ingroasa.

Punem dulceata de visine in borcanele spalate si sterilizate.

Inchidem capacele ermetic si lasam borcanele cu dulceata de visine cu gura in jos, invelite in paturi pana a doua zi.

E minunata, dulce-acrisoara!

TIPS-URI

1

Pentru a incerca daca dulceata de visine e fiarta destul punem o lingura de dulceata pe o farfuriuta si lasam sa se raceasca pentru a vedea daca are consisteta dorita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]