Dulceata de piersici

de Michelle in Dulceata / Gem, 2 Iul 2009 | 27235 vizualizari

 

Delicioasa ....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piersici curatate si fara samburi
  • 1 kg zahar
  • 200 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de piersici:

Piersicile curatite si fara samburi taiate feliute se tin in apa ca sa nu se inegreasca.

Punem la foc apa+zaharul, cand acesta so topit adaugam piersicile.

Le lasam la foc mic cam 30 min, amestecand si adunam spuma. Cand feliutile de piersici plutesc, atunci dulceata e gata....punem in borcanele si le asezam cu gura in jos pana se racesc.,apoi le asezam in camara...

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]