Dulceata de piersici

de Michelle in Dulceata / Gem, 2 Iul 2009 | 26711 vizualizari

 

Delicioasa ....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piersici curatate si fara samburi
  • 1 kg zahar
  • 200 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de piersici:

Piersicile curatite si fara samburi taiate feliute se tin in apa ca sa nu se inegreasca.

Punem la foc apa+zaharul, cand acesta so topit adaugam piersicile.

Le lasam la foc mic cam 30 min, amestecand si adunam spuma. Cand feliutile de piersici plutesc, atunci dulceata e gata....punem in borcanele si le asezam cu gura in jos pana se racesc.,apoi le asezam in camara...

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de piersici cu capsuni