Dulceata de piersici

de Michelle in Dulceata / Gem, 2 Iul 2009 | 26482 vizualizari

COMENTARII (18)

Bunica 1

02.07.2009, 21:48

Feliutele de piersici nu se topesc? Dulceata nu se prezinta ca un gem?

Michelle 1

02.07.2009, 21:49

nu,raman intregi...cel putin mie mi-au ramas intregi...azi am facut si uite in poza se vad feliutile...

Bunica 1

02.07.2009, 21:51

Ca sa se mentina feliuta de piersica intreaga terbuia pusa in zeama de var! Nu te supara pe mine pentru observatia facuta , dar mie mi se pare ca feliutele de piersica sunt sfaramate.

Bunica 1

02.07.2009, 21:53

Am vazut poza.Felicitari!

Michelle 1

02.07.2009, 21:53

pacat ca nu te pot servi....eu iti spun ce mi-o iesit...tu crezi ce doresti...nu ma supar eu usor....oricum mutumesc de mesaj

Bucataras 1

02.07.2009, 23:00

Michelle, bine ai venit printre bucatarasi. Primul nostru cadou pentru tine este inscrierea in catalogul blogosferei culinare: http://www.bucataras.ro/bloguri/3758/bucataria_denysei.html

Bucataras 1

02.07.2009, 23:00

Si, te anuntam de acum. Duminica seara avem party online .... Decernam premiile Bucataras pe iunie

Bucataras 1

02.07.2009, 23:01

Si acum am fugit sa-ti dau cite 5 furculite la fiecare reteta

Michelle 1

02.07.2009, 23:06

MULTUMESC

Oana 1

02.07.2009, 23:29

Bine ai venit, Michelle! Super reteta, cred ca e foarte buna dulceata

Michelle 1

15.09.2009, 08:58

Cris cum ti-o iesit dulceatza?

Michelle 1

17.09.2009, 16:13

nici dupa racire nu so inchegat?

Michelle 1

17.09.2009, 16:16

nu stiu unde ai putut da gres...ce potzi face pentru a o inchega... hmmmm
pai altceva nu imi trece prin cap decat sa faci un sirop din 150 grame zahar si 50 ml apa......si adaugi peste dulceata si o mai fierbi cca 30 min... sper sa reusesti....
scuze de intarziere..

Michelle 1

17.09.2009, 16:17

ai cantarit piersicile cu tot cu samburi sau fara?
trebuie kg zahar la kg piersici fara samburi..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de ardei iute cu ardei capia