Dulceata de piersici

de lilik in Dulceata / Gem, 2 Oct 2010 | 7465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg de piersici
  • 350-400 gr zahar(in functie de kt de dulci sunt piesicile)
  • sucul de l1/2 de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de piersici:

spalam piersicile,le curatam,le scoatem samburii si le taiem bucatele mici.intr-o oala punem piersicile,zaharul si sucul de lamaie.punem la foc mic si amestecam din cand in cand.dupa primele 30 de min putem face proba farfurioarei;punem pe o farfurie si lasam la racit,dak intoarcem farfuria si nu curge e gata,dak nu mai lasam sa fiarba la foc mic pana e de consistenta dorita.spalam si sterilizam borcanele in cuptor,dupa care punem dulceata ,capacul si le punem cu fundul in sus pana a 2 a zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]