Dulceata de coacaze negre

de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 17 Iul 2015 | 5931 vizualizari

 

Daca tot am avut de unde sa culeg,am prestat-o si pe asta...cam migalos culesul,mai ales ca le-am cules boaba cu boaba sa nu muncesc de doua ori....

 

INGREDIENTE

  • 700 g coacaze negre
  • 700 g zahar
  • 1 pliculet vanilie bourbon
  • 300 ml apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de coacaze negre:

Culegem coacazele,daca avem de unde,le spalam sub jet de apa.Zaharul cu 300 ml apa si vanilia bourbon se pun la fiert,pana incepe sa faca bule ,apoi se adauga coacazele si se lasa focul mic,sa fiarba incet sa nu se sfarame coacazele.Eu le-am scazut un pic mai mult ca asa mi-am dorit. Se pune dulceata calda in borcane,se pune capac si se invelesc cu un servet,se lasa la racit pana a doua zi cand se depoziteaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de coacaze negre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

pe 14.05 la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

pe 14.05 la 13:34

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

pe 14.05 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de gutui