Dulceata de cirese pietroase

de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 18 Iun 2013 | 5642 vizualizari

 

Pietroase sau nu sunt tare bune....

 

INGREDIENTE

  • 2 farfuri adanci pline cu cirese fara samburi
  • 1 kg de zahar
  • 200 ml apa
  • 1/2 lingurita sare de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de cirese pietroase:

Spalam si scobim ciresele,le punem in cratita cu zahar pana a doua zi.Pentru acest tip de cirese nu este foarte zemos e nevoie sa adaugam si cca 200 ml apa.Punem cratita pe foc,cu focul domol si din cand in cand luam spuma formata.Aceasta duoceata imi place sa o leg un pic mai mult,fiecare face in functie de preferinte.Cand este suficient de legata dulceata de cirese ,adaugam sarea de lamaie si dam cratita dupa foc.Acoperim cu o carpa umeda si lasam pana a doua zi cand punem dulceata de cirese in borcane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese pietroase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

adry88 1

18.06.2013, 13:23

foarte buna

Merisor 1

18.06.2013, 17:15

Un borcan la mine!

_Alina_ 1

19.06.2013, 08:59

Asa-mi plac ciresele astea. Trimite si la mine un borcanel.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de cirese fara zahar