Dulceata de cirese

de Ancutsa in Dulceata / Gem, 24 Iun 2016 | 3989 vizualizari

 

Zilele trecute am cumparat cirese, au fost atat de gustoase si dulci, ca am zis ca dulceata scrie pe ele. Am folosit urmatoarele cantitati:
 

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cirese;
  • 600 g zahar;
  • 1 pahar apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de cirese:

Se spala fructele, se scot samburii, se pun intr-un vas adanc, se acopera cu zahar in functie de cat de dulci sunt fructele dar si in functie de preferintele fiecaruia. Se lasa peste zi, iar seara se pun la fiert.

Cand am pus la fiert dulceata, am adaugat si 1 pahar cu apa pentru ca aceasta sa aiba mai mult suc. Se fierbe la foc mic, cam 30 de minute. Se ia spuma la nevoie, amestecand mereu, sa nu se lipeasca si se fierbe pana se leaga siropul.

Cand s-a racit dulceata, se pune in borcan si se eticheteaza. Se pastreaza la loc racoros.

 Pofta Buna!

  

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/06/dulceata-de-cirese.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]