Dulceata de caise

de Lau in Dulceata / Gem, 25 Iul 2012 | 3538 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg caise
  • 1.5 kg zahar
  • 2 lamai
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de caise:

Spalam caisele si le scoatem samburii. Bucatile de caise le taiem bucati si le amestecam cu zaharul,acoperim si lasam pana a 2 zi la frigider.

Punem oala pe foc potrivit,amestecand din cand in cand,inlaturand spuma. La final adaugam zeama de la lamai.

Facem proba cu farfuria cand este fiarta.

Punem dulceata fierbine in borcane, le inchdem si le lasam cu gura in jos cca 5 minute (eu le-am acoperit si le-am lasat sa se raceasca)

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

iry-gabriela 1

25.07.2012, 21:43

ce harincuta esti

Rocsi 1

25.07.2012, 23:59

ASta nu refuz!

Lau 1

26.07.2012, 08:38

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]