Dulceata de ardei iute

de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 11 Sep 2014 | 24620 vizualizari

 

Am zis sa o incerc si pe asta,ca doar n-o fi foc.....decat in gura cand iei o lingurita de dulceata....Buna la sos pentru friptura,la varza calita si la orice mancare pe care o doriti un pic iute....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei iute rosu
  • 1 l otet de 9 grade
  • 1 kg zahar
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de ardei iute:

Ne inarmam cu manusi si multa rabdare.Spalam ardeiul il crestam pe din doua si eliminam semntele,iar nervurile partial,trebuie sa-i lasam din iuteala.Apoi  taiem ardeiul bucatele marunte.Intr-o cratita punem otetul si zaharul si il lasam sa fiarba cca 30 min,apoi adaugam ardeiul taiat si mai lasam sa fiarba cam tot 30 min.

Acum fiecare il leaga cat crede de cuviinta.Se toarna fierbinte in borcane si apoi se capacesc.Se invelesc cu o patura si se lasa la racit pana a doua zi.Se depoziteaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de ardei iute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Bucataras 1

13.09.2014, 08:51

si ... am uitat ) cu o bere receeee

Xandrinne 1

13.09.2014, 11:34

Lia_ 1

13.09.2014, 19:40

AM TOT CITIT DESPRE ASTA SI MA TENTEAZA SA INCERC ... MACAR SA GUST ... AI MEI SA NU AUDA DE DULCE IN MANCARURI.
uneori isi are rostul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]