Dulceata caise

de ella 87 in Dulceata / Gem, 15 Iul 2013 | 3737 vizualizari

 

Nu imi plac lucrurile complicate, caut retete cat mai usor de preparat dar si gustoase in acelasi timp.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg caise
  • 1 kg zahar
  • 2 felii lamaie
  • 1 plic gelfix
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata caise:

Am confiscat cca 2 kg de caise de la tara, am scos samburii si le-am taiat marunt.

Plicul de gelfix l-am amestecat cu 2 lingur de zahar si am pus continutul peste caise, au fiert timp de 5 minute la foc iute amestecand incontinuu, dupa am pus si restul de zahar am mai fiert 10 minute. Am spalat borcanele le-am uscat si am turnat dulceata fierbinte, am intors 5 minute borcanele cu capacul in jos si le-am facut loc in camara:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Lau 1

16.07.2013, 09:53

Rocsi 1

16.07.2013, 11:09

Atat de buna si parfumata

Panacris 1

24.08.2014, 19:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de caise