Dsert pandispan cu dulceata

de Lau in Prajituri, 14 Apr 2020 | 2280 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 80 g zahar
  • 170 g faina
  • 1 praf de copt
  • 20 g cacao
  • 40 ml lapte
  • 40 g unt
  • 4 linguri dulceata de smochine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dsert pandispan cu dulceata:

Intr-un bol amestecam faina, praful de copt, cacaua.

Untul il topim si il amestecam cu laptele.

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa, adaugam galbenusurile si mixam bine pana ce se omogenizeaza.

Adaugam amestecul de lapte, amestecul de faina si cu o paleta amestecam cu miscari de jos in sus pana ce se omogenizeaza.

Turnam compozitia in tava unsa cu unt sau tapetata cu hartie de copt, adaugam dulceata deasupra (a mea a fost prea lichida).

Dam tava la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea.

Lasam sa se raceasca si pudram cu zahar sau cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dsert pandispan cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu visine si budinca