Spalam bine toate organele ,le fierbem si dupa ce s-au racit le dam prin masina de tocat.Compozitia rezultata,o amestecam cu ceapa si patrunjelul taiat marunt,condimentam cu sare,piper si cimbru.Spargem si adaugam si ouale si amestecam bine.Anul asta am zis sa mai schimb ceva la clasicul drob,sa-l fac mai altfel.Avind aluat fraged(puteti folosi aluat foetaj) facut ,am intins o foaie din care am taiat fisii late cam cit un deget.Am uns o tava de guguluf si am pus fisiile de aluat lasind distanta intre ele,iar capetele sa depaseasca marginele tavii.Am luat jumatate din compozitia de organe ,am repartizat-o pe toata suprafata tavii,am curatat ouale fierte,le-am taiat pe dindoua si le-am pus peste .Am acoperit totul cu cealalta jumatate din amestecul de organe.Am nivelat, apoi capetele de aluat le-am impreunat doua cite doua ,creind cite o funda.Am uns totul cu ou batut si am pus la cuptorul incins ,la foc mediu cam 45 de min.