Drob din organe de porc

de janet in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2010 | 15100 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -2 inimi
  • -4 rinichi
  • -500 gr de ficat
  • -6 oua
  • -4 oua fierte ,tari
  • -un plamin
  • -o legatura de ceapa verde
  • -o legatura de patrunjel
  • -sare,piper,cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din organe de porc:

Spalam bine toate organele ,le fierbem si dupa ce s-au racit le dam prin masina de tocat.Compozitia rezultata,o amestecam cu ceapa si patrunjelul taiat marunt,condimentam cu sare,piper si cimbru.Spargem si adaugam si ouale si amestecam bine.Anul asta am zis sa mai schimb ceva la clasicul drob,sa-l fac mai altfel.Avind aluat fraged(puteti folosi aluat foetaj) facut ,am intins o foaie din care am taiat fisii late cam cit un deget.Am uns o tava de guguluf si am pus fisiile de aluat lasind distanta intre ele,iar capetele sa depaseasca marginele tavii.Am luat jumatate din compozitia de organe ,am repartizat-o pe toata suprafata tavii,am curatat ouale fierte,le-am taiat pe dindoua si le-am pus peste .Am acoperit totul cu cealalta jumatate din amestecul de organe.Am nivelat, apoi capetele de aluat le-am impreunat doua cite doua ,creind cite o funda.Am uns totul cu ou batut si am pus la cuptorul incins ,la foc mediu cam 45 de min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din organe de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bunica 1

10.04.2010, 10:41

Tot ce face o gospodina cu pricepere este super! Imi plac funditele foarte mult !

janet 1

10.04.2010, 13:05

Multumsc,Bunica !

iulianatanase 1

02.03.2011, 11:11

Arata beton ,mi s-a facut o foame si o pofta uitandu-ma la pozele tale,bravaaa,nota 10!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bulete din branza