este un preparat in care eu folosesc de fiecare data combinatia de diferite feluri de carne:pasare,vita si porc ...si cate odata la paste si de miel....
Se iau 2 oua si se pun la fiert, pana devin tari, iar apoi se taie in jumatate.
Separat se pun la fiert ficateii de pasare cu plamanul de porc. Dupa ce au fiert se scot din apa, se lasa la racit un pic si se dau prin masina de tocat carne. Se curata ceapa, se spala si se taie, dupa care se caleste un pic in ulei. Se adauga patrunjelul si mararul spalat si taiat marunt, apoi se amesteca carnea tocata cu ficateii si plamanul, 7 oua, ceapa cu verdeata, usturoiul, sarea si piperul.
Se unge o tava de chec cu ulei (eu o ung mereu cu margarina pt ca mi se pare mai gustoasa), se intinde un strat din compozitie peste care se aseaza jumatatile de ou si apoi se adaoga restul de compozitie. Se unge deasupra cu oul ramas si se aseaza prapurul deasupra pe toata suprafata dupa care se inteapa din loc in loc cu o scobitoare.
La final se pune la cuptorul care a fost incins si se lasa pana formeaza o crusta maronie deasupra. Mie mi-a mai ramas niste compozitie si am facut si cateva parjoale invelite in prapur pe care le-am prajit in tigaie si care bineinteles sunt foarte bune ..
Pofta buna la drob!