Drob de pui

de cristinutanicolita in Pui, 18 Apr 2017 | 3578 vizualizari

 

Delicii de Paste. 
A iesit delicios, cu siguranta o sa il mai fac.
 

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei
  • 1 piept de pui
  • 1 ou+2 albusuri
  • 1 leg ceapa verde
  • 1 leg usturoi verde
  • marar
  • pătrunjel
  • leustean
  • sare
  • 2 lg pasta de rosii cu ardei
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Spalam ficateii si ii punem la fiert, in apa cu sare. 

Pieptul de pui il spalam si il fierbem in apa cu sare, avand grija ca in timpul fierberii, sa luam spuma. 

Dupa ce au fiert ficateii si pieptul de pui, le lasam sa se răcească.

Curatam ceapa si usturoiul, le spalam si le tăiem. Tocam si pătrunjelul, leusteanul si mararul, mărunt.

Tăiem pieptul de pui si ficateii (sau ii dăm prin masina de tocat carne).

Intr-un castron, punem ceapa si usturoiul, verdeață, pieptul de pui, ficateii, pasta de rosii cu ardei, oul și omogenizam totul. 

Tapetam o tava de cozonac, cu hartie de copt si punem compozitia rezultata. 

Batem albusurile spuma si ungem drobul. 

Coacem drobul la foc mediu, in cuptorul preancalzit, cca. 1 h.

Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui