Am vrut sa incerc si eu reteta de drob de pui si nestiind daca este bun am facut o tava mica, dar pentru la anul am sa dublez cantitatile, pentru ca a iesit bun, bun si s-a mancat foarte repede!
Pentru inceput punem pipotele si inimile la fiert cu putina sare, dar inainte le spalam si le curatam daca este nevoie. Spumam, iar cand incepe sa fiarba, mai lasam 20-30 minute sau pana sunt fierte, apoi le scoatem si le lasam sa se raceasca.
Intr-o tigaie punem uleiul, adaugam ficateii si ii prajim pe ambele parti pana capata o culoare frumoasa.
In tigaia unde am prajit ficateii adaugam si ceapa taiata marunt, presaram putina sare si cand s-a inmuiat suficient adaugam si ceapa verde taiata marunt, mai lasam cateva minute si dam deoparte sa se raceasca.
Dupa ce s-a racit totul, incepem sa taiem cubulete mici organele de pui, le asezam intr-un bol, peste care adaugam ceapa prajita si racita, verdeata si ouale batute putin inainte pentru a se lega si potrivim de sare si piper, apoi omogenizam bine totul.
Intr-o tava mica de chec sau cozonac tapetata cu hartie de copt am pus jumatate din compozitie, am asezat ouale fierte pe mijloc si am turnat restul compozitiei.
Aranjam frumos cu dosul lingurii pentru a iesi uniform si dam tava la cuptor.
Este gata cand drobul capata o culoare aurie deasupra.
Minunat de bun!