Drob de pui

de sisterskitchen in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2012 | 14447 vizualizari

 

Drobul de pui se pregăteşte foarte uşor şi este potrivit pentru cei care nu mănâncă carne de miel, asa ca noi:P.Un aperitiv foarte gustos care nu trebuie să lipsească de pe masa de Paste.Reţeta aceasta este o bunătate, pe cuvânt!

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 700 gr ficat pui
  • 1 legatură ceapă verde
  • 1 legatură usturoi verde
  • 3 ouă
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

1. Spălăm ficăţeii, îi curăţăm şi îi punem la fiert cca 30 minute.Se lasă la răcit, dupa care se toacă mărunt sau se dau prin maşina de tocat.

2. Spălăm ceapa şi usturoiul,le tocăm şi le călim cca 10 minute.

3. Adăugăm ceapa,usturoiul, ouăle şi verdeaţa.Amestecăm bine iar la sfarşit adaugăm sarea şi piperul.

4. Aşezăm compoziţia în tavă. Noi am folosit o tavă de chec.

5. Se dă la cuptor cca 35-40 de min la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

elucubratiiculinare 1

13.04.2012, 23:27

mai mult ca sigur ca nu o sa ma satur de cel de miel, sigur o sa fac si de pui

iry-gabriela 1

13.04.2012, 23:54

ce este bun place tuturor

sisterskitchen 1

14.09.2012, 08:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua de Pasti