Drob

de Florin A in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2016 | 3991 vizualizari

 

"Retete de Pasti"

 

INGREDIENTE

  • 2 kg ficat de pui
  • 12 oua mari
  • 5 legaturi de marar verde
  • 5 legaturi de ceapa verde
  • 5 legaturi de usturoi verde
  • Sare si piper dupa gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Ficatul se curata si se spala in apa rece.

Se fierbe apoi si se clateste cu apa fierbinte pentru a inlatura spuma formata.

Se trece prin masina de tocat ori se taie in cuburi mici.

Se adauga ouale si mararul, ceapa verde si usturoiul taiate marunt.

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se omogenizeaza totul.

Compozitia se toarna in tavi unse cu ulei.

Se coc pana ce se rumenesc deasupra ori trece testul scobitorii!

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se serveste cu rosii, ridichi ori castraveti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua haioase