Drob

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2010 | 27128 vizualizari

 

Intodeauna inainte de a intra in post imi place sa pregatesc sambata mancaruri festive.Printre ciorbita, sarmale si tort mi-a fost pofta de drob.....am facut.

 

INGREDIENTE

  • 1kg ficat porc
  • 500g carne porc grasa
  • 2 cepe uscate
  • 4 legaturi ceapa verde
  • 4 legaturi marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 capatana mare usturoi
  • 12 oua
  • 4 linguri pesmet
  • cascaval ras 400g
  • sare,piper
  • ulei
  • 4 bucati cabanos
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Se pune la fiert ficatul si ceafa fara sa adaugi sare.Cand a fiert si s-a racit se da prin masina de tocat.Se pune la calit ceapa in ulei se adauga carnea si ficatul tocat,apoi usturoiul pisat marunt.Se opreste focul si se pune ceapa verde,mararul si patrunjelul,4 oua,pesmet,sare si piper.se amesteca toate si se aseaza in tava in felul urmator:se pune pe fundul unei tavi(unsa cu ulei si tapetata cu faina) un strat din compozitie se pune apoi un strat de cascaval ras iar putina compozitie de drob.Se pune apoi doi carnati cabanos pe marginea tavii si cele 4 oua fierte pe mijloc si iar compozitie de drob.Au iesit doua tavi de drob.Deasupra se pune ou batut amestecat cu cascaval.Se da la cuptor la foc potrivit 50 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

kris86 1

17.11.2010, 19:25

ce bine arata

vanilla 1

19.11.2010, 14:38

eu fac si cu carne de pui cateodata!

Cris2711 1

09.02.2011, 18:35

Miuta imi place,facem si noi acasa in Romania

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou asortat cu pastrama de casa