Drob

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2010 | 27631 vizualizari

 

Intodeauna inainte de a intra in post imi place sa pregatesc sambata mancaruri festive.Printre ciorbita, sarmale si tort mi-a fost pofta de drob.....am facut.

 

INGREDIENTE

  • 1kg ficat porc
  • 500g carne porc grasa
  • 2 cepe uscate
  • 4 legaturi ceapa verde
  • 4 legaturi marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 capatana mare usturoi
  • 12 oua
  • 4 linguri pesmet
  • cascaval ras 400g
  • sare,piper
  • ulei
  • 4 bucati cabanos
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Se pune la fiert ficatul si ceafa fara sa adaugi sare.Cand a fiert si s-a racit se da prin masina de tocat.Se pune la calit ceapa in ulei se adauga carnea si ficatul tocat,apoi usturoiul pisat marunt.Se opreste focul si se pune ceapa verde,mararul si patrunjelul,4 oua,pesmet,sare si piper.se amesteca toate si se aseaza in tava in felul urmator:se pune pe fundul unei tavi(unsa cu ulei si tapetata cu faina) un strat din compozitie se pune apoi un strat de cascaval ras iar putina compozitie de drob.Se pune apoi doi carnati cabanos pe marginea tavii si cele 4 oua fierte pe mijloc si iar compozitie de drob.Au iesit doua tavi de drob.Deasupra se pune ou batut amestecat cu cascaval.Se da la cuptor la foc potrivit 50 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de cartofi şi morcovi