Dovleci şi vinete pane

de anomisana in Mancaruri de legume, 10 Sep 2011 | 4182 vizualizari

 

Cea mai simplă mâncare cu vinete, dovleci şi nişte ouă.

 

INGREDIENTE

  • 1-2 vinete
  • 1-2 dovleci
  • 2-3 ouă
  • lapte
  • câteva linguri de făină
  • condimente
  • mărar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleci şi vinete pane:

Se curăţă vinetele şi dovlecii de coajă, se taie felii, se sărează puţin şi se lasă la scurs. Între timp se face un aluat ca de clătite dar mai gros, din ouă, lapte şi făină care se condimentează cu piper alb, usturoi şi mărar. Se scufundă feliile de vinete şi dovleac în acest aluat şi se prăjesc în tigaie pe aragaz.

TIPS-URI

1

fiind o improvizaţie de ultim moment, am înlocuit usturoiul cu praf de usturoi şi mărarul proaspăt cu mărar uscat

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleci şi vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca cu vinete si dovlecei