Dovlecei umpluti

de xana in Mancaruri cu carne, 24 Oct 2017 | 3303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei medii
  • 200 gr carne tocata de porc
  • 50 gr bacon
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 8 linguri cascaval ras
  • oregano
  • sare
  • piper
  • 300 gr brocoli
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Scobim miezul dovleceilor si il pastram.

Intr-o cratita punem putin ulei de masline, bacon taiat marunt, carnea tocata si oregano. Calim pana se rumeneste usor, apoi punem ceapa, 2 catei de usturoi si miezul dovleceilor taiate marunt. Amestecam bine, apoi dupa 2-3 minute adaugam si pasta de rosii, sare si piper si le lasam pe foc pana se inmoaie ceapa.

 Umplem dovleceii cu amestecul de carne si presaram cascavalul ras. Taiem brocoli in bucatele nu prea mici si amestecam cu 1 catel de usturoi taiat marunt, sare, piper si ulei de masline, apoi ii asezam in tava langa dovlecei si dam la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu sos Cirio